Cum sa urmaresti posturi TV online

Pentru a urmari online posturile de pe intendmedia.ro ai nevoie de playere corespunzatoare. Pentru a viziona canalele fara intreruperi este nevoie de o conexiune buna la interneti.

1. Windows Media Player
Daca ai gasit un canal cu simbolul "wm" trebuie sa ai instalata pe calculator ultima versiune de Windows Media Player . (DOWNLOAD DE AICI)

2. Quick Time Player
Canalele cu simbolul "qt" pot fi urmarite cu playerul Quick Time. Daca vrei sa il downloadezi, click aici.

3. Adobe Flash Player
Canalele cu aceasta iconita necesita o versiune cat mai noua de "Flash" Player. Da click aici pentru a instala ultima versiune de Adobe Flash Player.

4. SopCast Player
Atentie!!! Pentru a urmari canalele care emit prin "Sopcast" trebuie sa instalezi pe calculator plugin-ul SopCast. Posturile TV transmise prin SopCast pot fi urmarite doar in browser-ul Internet Explorer. Aceste canale nu functioneaza in Mozila Firefox sau Opera. (Download de aici)

5. VLC Media Player
Atentie !!! Pentru a urmari canalele cu simbolul "vlc" trebuie sa instalezi VLC Media Player. Download de aici.

Canalele cu iconita VLC pot fi vizionate doar in Internet Explorer.

6. Real Player
Atentie !!! Pentru a urmari canalele cu aceasta iconita trebuie sa instalezi pe calculator Real Player. Pentru instalare click aici.

7. Alte informatii
La unele canale trebuie sa astepti intre 30 si 60 de secunde, inainte sa inceapa sa ruleze, in functie de conexiune.

Daca nu ai gasit canalul dorit, in timp ce navigati pe site poti folosi optiunea Cauta, pusa la dispozitie. Introdu numele canalului sau cuvinte cheie relevante si apasa butonul Cauta pentru afisarea rezultatelor.

Daca folosesti Mozilla Firefox si nu reusesti sa urmaresti online canalele TV, trebuie sa instalezi urmatorul plugin: Download the Windows Media Player Firefox Plugin.

Pentru a mari fereastra in care vizualizezi canalul trebuie sa dai dublu click pe imagine (canalele Media Player). Apasa ESC pentru a reveni la fereastra normala..

Pentru alte intrebari legate de programe nu ezita sa ne contactezi.

SITURI PARTENERE:


* intendmedia.ro - ghidul tau, filne online si download, jocuri, webcam romania, tv online, jocuri, carti download, bancuri, piete financiare, divertisment
* banc2.blogspot.com - bancuri cu basescu geoana antonescu, politisti, blonde, alinuta, bula, etc
* http://paginaacasa.blogspot.com/  - divertisment, bancuri, politica, clipuri funny, amuzament
* http://descarcafilm.blogspot.com/ - ULTIMELE FILME: ONLINE CU SUBTITRARE SI DOWNLOAD DVDRIP!! cu descriere, trailer!! SUPER TARE!
* http://jocuripage.blogspot.com/ - JOCURI ONLINE SI DOWNLOAD CU INFORMATII
* http://tvpecalc.blogspot.com/ - TV ONLINE LIVE! propuneti post, anunta nefunctionalitate, preluare posturi tv pt situl tau gratuit free
* http://camereweblive.blogspot.com/ - CAMERE WEB LIVE din Romania, munte, oras, strada, ski, patinoar, piata, trafic, autostrada

.

Director Web TV ONLINE LIVE ROMANIA Top66 Statistici Filme Director Web SEO Romania LinkPro - Director Web

Reclame top